Om Oss

Removal är en exklusiv laserklinik i centrala Göteborg. Hos oss får alla uppleva en lyxig miljö där vi erbjuder humana priser. På Removal har vi valt att bara arbeta med de allra bästa lasermaskinerna som marknaden erbjuder. Vi utför tatueringsborttagning, kärlborttagning, hårborttagning, pigmentborttagning, Hollywoodbehandling samt en skin rejuvenation (hudföryngring) behandling. 

 

Vi har målet att varje kund ska känna sig trygg, omhändertagen och i fokus. Därför erbjuder vi alltid en kostnadsfri konsultation där vi sitter i lugn och ro med en god kopp kaffe och går igenom just dina förutsättningar och dina förväntningar av behandlingen. Vi går igenom steg för steg hur processen går till och eventuella risker med det. För den som känner sig osäker och nervös på hur en behandling kommer att kännas så finns alltid en möjlighet att vi testar på ett litet område på dig. Detta kan i sin tur kan dämpa mycket av nervositeten inför din bokade tid.

 

Vi som jobbar här har tillsammans ca 16 års erfarenhet av att jobba med laser och vi har alla gått utbildningar för att kunna utföra professionella behandlingar med just de maskiner vi jobbar med. Hos oss är målet att våra kunder ska känna sig nöjda med både behandling och resultat.